JACK DANIEL´S RYE WHISKEY 0.70L 45%

70% RYE. 100% JACK.
Jackova predstava o ražnej whiskey je nasledovná: 70-percentný podiel raže, prírodná pramenitá voda z vlastnej jaskyne Spring Jack a Jackova časom overená filtrácia cez uhlie. 

Jack Daniel's Tennessee Rye je whisky, ktorá môže pochádzať len z Lynchburgu v štáte Tennessee. Master Distiller Jeff Arnett a výrobcovia whisky Jack Daniel Distillery vytvorili jedinečnú raž, ktorá je nepopierateľne pikantná a komplexná, ale napriek tomu hladká. Je pravdepodobné, že Tennessee Whiskey Rye, bude jedným z hnacích motorov, a právom si tak získa meno v 150-ročnej historií. Na vaše zdravie priatelia...

Položka bola vypredaná…
Objednané
Kód: 5099873011720
Značka: Jack Daniel´s
€28,90 –7 % €26,90 €22,42 bez DPH €38,43 / 1 l
Kategória: Americká
Hmotnosť: 1.4 kg
? Cena: 1 € - 30 €
Krajina pôvodu: USA
Objem: 0,7L
Položka bola vypredaná…
Jack Daniel's Rye
€28,90 –7 %

Jack Daniel’s

Treba predstavovať Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, ktorá sa za niekoľko desaťročí stala ikonou a najpredávanejšou whisky na svete? Azda len niekoľko zaujímavostí...

Vyrába sa jedine v Lynchburgu v americkom štáte Tennessee, v liehovare, ktorý je prvým registrovaným liehovarom v Spojených štátoch. Jej unikátny výrobný proces sa od založenia destilérky v roku 1866 nezmenil. Základom je kvasiaci slad, ktorý obsahuje približne osemdesiat percent kukurice, zvyšok tvorí raž a jačmenný slad. Základné zložky sa zmiešajú s čistou vodou pochádzajúcou z vápencových jaskýň. Po destilácii sa nechá pomaličky prekvapkávať kvapku po kvapke cez tri metre vysoký stĺpec dreveného uhlia. Proces prekvapkávania, pri ktorom sa whisky zbavuje nečistôt vzniknutých pri destilácii, získava jemnejšiu chuť a typickú arómu, trvá sedem až desať dní. Potom sa stáča do vypaľovaných sudov z amerického bieleho duba a uloží sa na zrenie. Zreje približne 4 – 6 rokov. Po niekoľkých rokoch sa môže Master Distiller rozhodnúť, či je whisky dostatočne zrelá na plnenie do fliaš. Vďaka tomu, že sa vyberajú len tie najkvalitnejšie suroviny na výrobu, starostlivo sa chráni prameň čistej vody bez prítomnosti minerálov a potom nemenej starostlivo sleduje proces zrenia až do záverečného plnenia do fliaš, môžete si svoj obľúbený pohárik vychutnať kdekoľvek na svete a bude to vždy ten správny Jack Daniel‘s Tennessee Whiskey.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Treba predstavovať Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, ktorá sa za niekoľko desaťročí stala ikonou a najpredávanejšou whisky na svete? Azda len niekoľko zaujímavostí...

Vyrába sa jedine v Lynchburgu v americkom štáte Tennessee, v liehovare, ktorý je prvým registrovaným liehovarom v Spojených štátoch. Jej unikátny výrobný proces sa od založenia destilérky v roku 1866 nezmenil. Základom je kvasiaci slad, ktorý obsahuje približne osemdesiat percent kukurice, zvyšok tvorí raž a jačmenný slad. Základné zložky sa zmiešajú s čistou vodou pochádzajúcou z vápencových jaskýň. Po destilácii sa nechá pomaličky prekvapkávať kvapku po kvapke cez tri metre vysoký stĺpec dreveného uhlia. Proces prekvapkávania, pri ktorom sa whisky zbavuje nečistôt vzniknutých pri destilácii, získava jemnejšiu chuť a typickú arómu, trvá sedem až desať dní. Potom sa stáča do vypaľovaných sudov z amerického bieleho duba a uloží sa na zrenie. Zreje približne 4 – 6 rokov. Po niekoľkých rokoch sa môže Master Distiller rozhodnúť, či je whisky dostatočne zrelá na plnenie do fliaš. Vďaka tomu, že sa vyberajú len tie najkvalitnejšie suroviny na výrobu, starostlivo sa chráni prameň čistej vody bez prítomnosti minerálov a potom nemenej starostlivo sleduje proces zrenia až do záverečného plnenia do fliaš, môžete si svoj obľúbený pohárik vychutnať kdekoľvek na svete a bude to vždy ten správny Jack Daniel‘s Tennessee Whiskey.