Vážení zákazníci, v dňoch 13.06. a 14.06.2024 bude predajňa v Šamoríne z technických príčin otvorená len do 15:30. Ďakujeme za pochopenie.

RUMBULLION! 0.70L 42.6%

Rumbullion! je rana s istým zásahom od profesora Corneliusa Amplefortha, hrejivá korenistá zmes vytvorená z druhu bohatých rumov s plným základom, ktoré by si pred storočiami vychutnávali moreplavci. V jadre tohto skvostného zimného ohrievača je zmes najjemnejšieho vysokostupňového karibského rumu, ku ktorému sa pridala krémová madagaskarská vanilka a štedrá dávka aromatickej pomarančovej šupky. Podľa tajného receptu profesor dokončil svoj výdatný nápoj hrsťou škorice a klinčekov a náznakom kardamómu.

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Vypredané
Kód: 5052598008666
Značka: Rumbullion!
€33,90 €28,25 bez DPH €48,43 / 1 l
Kategória: Tmavý rum
Hmotnosť: 1.4 kg
Balenie: Bez obalu
Krajina pôvodu: Anglicko
Objem: 0,7L
Obsah alkoholu %: 42,6%
Položka bola vypredaná…

Povedané profesorovými slovami: „Tento srdce zahrievajúci nápoj určite rozplynie zimné blues. Aj keď je to rum, určite to nie je hocijaký rum a odporúčam vám vychutnať si ho čistý alebo s ľadom a vytlačenou čerstvou limetkou.

Vôňa: Rozprávkovo dekadentná vôňa intenzívnej sladkej vanilky a spáleného pomaranča. Kardamóm pocítite v evokujúcom náznaku starodávnej koly a klinčeky prinášajú hlbokú tmavú zložitosť. Ešte viac sladkosti pochádza zo šťavnatej čerstvej škorice, ktorá sa krásne spája s jadrom esenciálnych olejov zo šupky sevillského pomaranča.

Chuť: Ihneď pocítite úžasnú zmes nahrubo krájanej trpkej pomarančovej marmelády a štekliacich štrngajúcich korení. Náznaky medu manuka a šťavnatej škorice tvoria jej stred spolu s melasami, cukrovou vatou, karamelizovanými jablkami, creme brulée a pomarančmi s klinčekmi.

Záver: Dlhý, s jazyk štekliacimi koreniami a zarážajúcou čerstvosťou, keď škorica, pomaranč a krémová sladká vanilka pokryjú jazyk na niekoľko minút.

Celkovo: Bohatý a celkom intenzívny rum, ktorý vás bude sprevádzať najstudenšími mesiacmi.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: