ŽUFÁNEK MARHUĽOVICA 0.50L 45%

Jemný ovocný destilát vyrobený trojnásobnou destiláciou vyzretých marhúľ. Intenzívna vôňa a plná chuť predurčuje marhuľovicu ako výborný digestív po dobrom jedle.

Ešte začiatkom júla sme netušili, či vôbec budeme nejakú marhuľovicu tento rok páliť, tak zle tento rok vyzeral. Na vine bolo (a stále je) obrovské sucho a veľký prepad ovocia. Podarilo sa ale zabezpečiť pár kíl a tohtoročné Marhuľovica nakoniec bude!

Všetka chuť a vôňa destilátu pochádza z čistých velkopavlovických marhúľ pestovaných v režime ekologického poľnohospodárstva s BIO certifikáciou, ktoré sa zbierajú vo svojej plnej zrelosti.

Odporúčaná teplota podávania a skladovania je od 9 - 16 ° C.

Na výrobu 1 litra Marhuľovica 2015 sme potrebovali 16 kg šťavnatých marhúľ.

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Vypredané
Kód: 8594053940809
Značka: Žufánek
€29,90 €24,92 bez DPH €59,80 / 1 l
Kategória: Ovocné destiláty
Hmotnosť: 1 kg
Balenie: Bez obalu
Krajina pôvodu: Česká republika
Objem: 0,5L
Obsah alkoholu %: 45%
Položka bola vypredaná…

Žufánek a synovia

Rodinná ovocinársko - včelárska farma ŽUSY s.r.o. (Žufánek a synovia) so zameraním na spracovanie ovocia, bylín a medu do formy kvalitných ovocných destilátov a likérov bola založená v roku 2000.

Pri zrode stáli manželia ing. Marcela a Josef Žufankovi a ich synovia Martin, Jozef a Jan. Spoločnosť sídli v malej obci Boršice u Blatnice blízkosti Uherského Hradiště.

Vlastné ovocné sady, ktoré obklopujú výrobný areál, sa nachádzajú v jednej z najlepších lokalít na pestovanie hlavne modrého ovocia na Morave. Z neho sa vyrába na modernom destilačnom zariadení stĺpcovou technológiou lahodne jemné ovocné pálenky s charakteristickou vôňou a chuťou, ovplyvnenú tunajšou mikroklímou a podložím na úpätí chránenej krajinnej oblasti Bielych Karpát.

Všetky produkty sú vyrobené z lokálnych surovín podľa pôvodných, osvedčených receptúr, bez použitia umelých farbív, ochucovadiel a aróm. Ovocie nesie certifikát BIO kvality.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: