ŽUFÁNEK HRUŠKOVICA 0.50L 45%

Hruškovica Žufánek je jemný 45% ovocný destilát, vyrobený z hrušiek Williams.

Charakteristické vlastnosti tejto lahodnej odrody dodávajú destilátu dlhotrvajúca chuť po maslových hruškách.

Pri príprave kvasu a samotnej výrobe je dodržiavaný rovnako starostlivý postup ako u našej slivovice. Vyberáme preto len tie najkvalitnejšie hrušky odrody Williams pochádzajúci výhradne z moravských ovocných sadov. Osobitný dôraz je kladený na špeciálnom spôsobe ich kvasenia, vďaka ktorému do destilátu prenesieme všetky aromatické a chuťové prvky.

Na výrobu 1 litra Hruškovica z roku 2014 sme potrebovali presne 12,5 kg šťavnatých hrušiek.

Odporúčaná teplota podávania a skladovania je od 8 - 15 ° C.

Položka bola vypredaná…
Objednané
Kód: 21
Značka: Žufánek
€21,90 –14 % €18,90 €15,75 bez DPH €37,80 / 1 l
Kategória: Ovocné destiláty
Hmotnosť: 1 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Objem: 0,5L
Obsah alkoholu %: 45%
Položka bola vypredaná…
Žufánek Hruškovica
€21,90 –14 %

Žufánek a synovia

Rodinná ovocinársko - včelárska farma ŽUSY s.r.o. (Žufánek a synovia) so zameraním na spracovanie ovocia, bylín a medu do formy kvalitných ovocných destilátov a likérov bola založená v roku 2000.

Pri zrode stáli manželia ing. Marcela a Josef Žufankovi a ich synovia Martin, Jozef a Jan. Spoločnosť sídli v malej obci Boršice u Blatnice blízkosti Uherského Hradiště.

Vlastné ovocné sady, ktoré obklopujú výrobný areál, sa nachádzajú v jednej z najlepších lokalít na pestovanie hlavne modrého ovocia na Morave. Z neho sa vyrába na modernom destilačnom zariadení stĺpcovou technológiou lahodne jemné ovocné pálenky s charakteristickou vôňou a chuťou, ovplyvnenú tunajšou mikroklímou a podložím na úpätí chránenej krajinnej oblasti Bielych Karpát.

Všetky produkty sú vyrobené z lokálnych surovín podľa pôvodných, osvedčených receptúr, bez použitia umelých farbív, ochucovadiel a aróm. Ovocie nesie certifikát BIO kvality.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: